Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-17 02:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/sesamstekt-sej-med-spenat/

Recept

Sesamstekt sej med spenat

1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

2. Yoghurt: Rör ihop ingredienserna.

3. Skär fisken i portionsbitar. Salta och peppra. Panera fisken i sesamfrön.

4. Genomstek fisken till fin färg i smör på medelvärme ett par minuter på varje sida.

5. Värm spenaten i mikron enligt anvisningen på förpackningen.

6. Servera fisken med ris, yoghurt, spenat och citronklyftor.

Näring/portion: 596 kcal, 25 g fett, 44 g protein, 45 g kolhydrater