Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-04-01 09:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/shawarma/

RECEPT

Shawarma

Shawarma.
Foto: Beatrice Lundborg

Ju längre kycklingen får ligga i marinaden, desto kryddigare blir den. Se till att den inte blir torr i ugnen. Ta gärna en provbit under tiden för att kolla om köttet blivit genomstekt. Inlagda majrovor och andra fina inläggningar finns i butiker med arabisk mat.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.