Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-06 04:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/sizlar-pa-blomkal-och-bonor/

Recept

Sizlar på blomkål och bönor

Sizlar på blomkål och bönor.
Sizlar på blomkål och bönor. Foto: Eva Tedesjö

Det fräser och sprakar så härligt när en sizlar bärs fram på pakistanska krogar. Att laga mat på hög värme på metallfat som hettas upp är förhållandevis modernt – skapat i Bombay på 60-talet och importerat till Storbritannien. Jag har gjort en sizlar-vego-gryta som är lättlagad och smakrik.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in