Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-02 01:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/sizlar-pa-blomkal-och-bonor/

RECEPT

Sizlar på blomkål och bönor

Sizlar på blomkål och bönor.
Sizlar på blomkål och bönor. Foto: Eva Tedesjö

Det fräser och sprakar så härligt när en sizlar bärs fram på pakistanska krogar. Att laga mat på hög värme på metallfat som hettas upp är förhållandevis modernt – skapat i Bombay på 60-talet och importerat till Storbritannien. Jag har gjort en sizlar-vego-gryta som är lättlagad och smakrik.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.