Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-20 21:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/skinkrulader-med-paprika-och-orter/

Recept

Skinkrulader med paprika och örter

Börja med att rosta paprikan.
Sätt ugnen på högsta grillvärme. Lägg den hela paprikan på ett galler direkt under grillelementen. Sätt en plåt täckt med bakplåtspapper under. Paprikan "läcker". Vrid på paprikan så att hela grönsaken blir täckt av mörka, nästan brända fläckar.

Lägg den heta paprikan i en plastpåse. Förslut påsen och låt paprikan svalna. Skala paprikan med kniv så som man skalar kokt potatis. Skär bort kärnor och strimla paprikan.

Rör ihop alla ingredienser till ört­osten. Smaka av med peppar.

Bred ut skinkskivorna och fördela örtosten på dem. Lägg några strimlor rostad paprika överst. Rulla ihop.

Lägg rullarna på ett fat täckt med ett par olika sorters sallad.