Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-10 04:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/slanggryta/

Recept

Slanggryta

Slanggryta.
Slanggryta. Foto: Eva Tedesjö

Det här är helt enkelt dillkött som omvandlats till en vegetarisk rätt. Jag älskar originalet, men det här blev lika gott, om jag får säga det själv. Aningen lättare i smaken, men kul att bitarna av slanggrönsakerna ger smakvariation i ätandet. När jag lagade grytan skalade jag gurka och zucchini medvetet lite slarvigt så att de blev randiga, för att det är snyggt.  

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in