Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-29 15:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/sotpotatispure-med-kokosgradde-granola-och-appelkompott/

Recept

Sötpotatispuré med kokosgrädde, granola och äppelkompott

Sötpotatispuré med äppelkompott.
Sötpotatispuré med äppelkompott. Foto: Fanny Hansson

Vegansk dessert till nyårsmenyn. Här får sötman i sötpotatisen verkligen komma till sin rätt, nämligen i en krämig puré som serveras tillsammans med sval yoghurt, knaprig granola och syrlig äppelkompott. En läcker växtbaserad dessert där alla delar kan förberedas. 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in