Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-04 02:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/spenat-och-champinjonfyllning/

Recept

Spenat och champinjonfyllning

Hacka och fräs upp lök och vitlök i lite matfett tillsammans med champinjonerna.

Lägg i den grovt hackade spenaten och låt en del av vätskan ånga bort. Ta pannan från värmen. Häll på kesella och blanda. Smaka av med salt och peppar.

Fördela fyllningen i pannkakor, omeletter eller tortillabröd och rulla ihop.

Om man vill kan man lägga rullarna i en smord form, strö lite riven ost över och gratinera i ugnen, 250 grader cirka 10 minuter, tills osten fått färg.