Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-25 13:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/tomatsallad-med-dill/

RECEPT

Tomatsallad med dill

Foto: Columbus Leth (ur ”Sallader året runt” av Mette Løvbom)

Tomater hör till de mest fantastiska och aromatiska inslagen i en sallad. Den ljuvliga sötma som man möts av när man sätter tänderna i en solmogen, lokalt odlad tomat i slutet av sommaren går nästan inte att fånga i ord.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.