Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-01 10:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/tonfisksallad-med-ansjovis/

Recept

Tonfisksallad med ansjovis

Njut denna sallad som fått en smakförhöjare av ansjovis.

1. Skala och skiva löken. Skala och dela potatisen. Klyfta tomaterna. Skölj bönorna.

2. Blanda lök, potatis, tomater, bönor, persilja och tonfisk, delad i mindre bitar.

3. Rör ihop mosad ansjovis, olja, vinäger och vatten. Ringla dressingen över salladen. Salta och peppra.

Näringsvärde/portion: 445 kcal. 19 g fett, 33 g protein, 33 g kolhydrater.