Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-11 19:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/ugnsbakade-morotter-och-hasselnotspesto/

RECEPT

Ugnsbakade morötter och hasselnötspesto

Ugnsbakade morötter och hasselnötspesto.
Ugnsbakade morötter och hasselnötspesto. Foto: Bosse Nilsson/TT

Det måste finnas något på kräftskivan som alla kan äta så här kommer ett grönt alternativ. Peston håller sig länge i kylen om du ser till att försluta den väl.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.