Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-27 01:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/vaniljrostade-nektariner-och-jordgubbar-med-glass/

Recept

Vaniljrostade nektariner och jordgubbar med glass

Vaniljrostade nektariner och jordgubbar med glass.
Vaniljrostade nektariner och jordgubbar med glass. Foto: Ulrika Ekblom

Avstå inte från efterrätt. Det kan som här vara ett sätt att få i sig mera frukt med hälsosamma vitaminer, antioxidanter och fibrer. Att rosta frukt ger en djupare smak och är gott till en liten klick glass. Nektarinerna kan också rostas i ugnen, sätt i så fall ugnen på 225 grader.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in