Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-28 06:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/varkyckling-med-rabarber/

RECEPT

Vårkyckling med rabarber

Vårkyckling med rabarber.
Foto: Nicklas Thegerström

Om ni inte har provat att använda rabarber i salt mat, ta chansen nu. De vackra stänglarna ger en så uppfriskande och aromatisk syra, utan att ta över helt. Det här är en mild försommarrätt där man inte bryner kycklingen på vanligt vis, utan bara ger den en ljus yta innan man sjuder den. Utmärkt att laga på en enda platta i ett mobilt sommarhem.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.