Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-04 13:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/varkyckling-med-rabarber/

Recept

Vårkyckling med rabarber

Vårkyckling med rabarber.
Vårkyckling med rabarber. Foto: Nicklas Thegerström

Om ni inte har provat att använda rabarber i salt mat, ta chansen nu. De vackra stänglarna ger en så uppfriskande och aromatisk syra, utan att ta över helt. Det här är en mild försommarrätt där man inte bryner kycklingen på vanligt vis, utan bara ger den en ljus yta innan man sjuder den. Utmärkt att laga på en enda platta i ett mobilt sommarhem.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in