Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-31 02:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/vietnamesisk-rulle-pa-pinne/

Recept

Vietnamesisk rulle på pinne

Vietnamesisk rulle på pinne.
Vietnamesisk rulle på pinne. Foto: Eva Tedesjö

Risrullar med grönsaker och till exempel tofu eller räkor är vanliga i det vietnamesiska köket. Ibland läggs de också på grillen. Mina varianter ska bara gå några minuter på var sida, de ska inte bli genomvarma. De kan göras 10–12 timmar i förväg och förvaras i kylen under en fuktig handduk.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in