Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-18 11:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/rodvinsmarinerad-oxragu-med-bonor/

RECEPT

Rödvinsmarinerad oxragu med bönor

Foto: Ove Lindfors

Dagens recept i samarbete med Allt om Mat. Mustig gryta som får koka länge passar bra på hösten. Servera gärna grönsallad som förrätt eller på assiett vid sidan om grytan. Pancetta är italienskt rimmat och lufttorkat sidfläsk, ersätt med rökt sidfläsk om du inte hittar det i din butik.

Läs hela receptet här.

Ämnen i artikeln

Recept

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt