Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-06 23:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-anvander-du-ost-som-krydda/

Mat & Dryck

Så använder du ost som krydda

Världens godaste quiche, till vänster, och stekt lammrack med vårgrönsaker och ramslökspesto.
Världens godaste quiche, till vänster, och stekt lammrack med vårgrönsaker och ramslökspesto. Foto: Thomas Karlsson

Ost är en självklar ingrediens i matlagningen, men genom att använda rätt sorts ost kan den också fungera som en krydda. Kocken Gustav Onnermark lagar vårliga rätter med ost som smaksättare.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in