Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-02 01:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-anvander-du-ost-som-krydda/

MAT & DRYCK

Så använder du ost som krydda

Världens godaste quiche, till vänster, och stekt lammrack med vårgrönsaker och ramslökspesto.
Världens godaste quiche, till vänster, och stekt lammrack med vårgrönsaker och ramslökspesto. Foto: Thomas Karlsson

Ost är en självklar ingrediens i matlagningen, men genom att använda rätt sorts ost kan den också fungera som en krydda. Kocken Gustav Onnermark lagar vårliga rätter med ost som smaksättare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.