Created with Sketch. Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-12-09 12:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-blir-ditt-hembakade-brod-annu-godare/

MAT & DRYCK

Så blir ditt hembakade bröd ännu godare

Du behöver inte mycket jäst – eller fingervarmt vatten, enligt brödexperten Martin Johansson.
Du behöver inte mycket jäst – eller fingervarmt vatten, enligt brödexperten Martin Johansson. Foto: Anders Wiklund/TT

Det våras för hemmabagarna. Mycket karantäntid i din bostad ger perfekta förutsättningar för att baka ditt livs bröd. Men hur gör man om brödet blir platt och torrt hela tiden?

Brödexperten Martin Johansson ger dig de sex bästa råden för att baka bröd utan stök, kladd och sammanbrott.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in