Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-27 00:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-blir-ditt-hembakade-brod-annu-godare/

MAT & DRYCK

Så blir ditt hembakade bröd ännu godare

Du behöver inte mycket jäst – eller fingervarmt vatten, enligt brödexperten Martin Johansson.
Foto: Anders Wiklund/TT

Det våras för hemmabagarna. Mycket karantäntid i din bostad ger perfekta förutsättningar för att baka ditt livs bröd. Men hur gör man om brödet blir platt och torrt hela tiden?

Brödexperten Martin Johansson ger dig de sex bästa råden för att baka bröd utan stök, kladd och sammanbrott.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.