Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-21 05:27

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-far-du-snits-pa-schnitzeln/

Mat & Dryck

Så får du snits på schnitzeln

Bild 1 av 4 Steg 1 till 4 när det gäller att göra en klassisk wienerschnitzel (se receptet).
Bild: Erik Ardelius
Bild 2 av 4 Schnitzeln ska nästan bada i fett vid stekningen.
Bild: Erik Ardelius
Bild 3 av 4 Låt fettet rinna av på hushållspapper så att schnitzeln blir krispig och gyllenbrun.
Bild: Erik Ardelius
Bild 4 av 4 Klassisk wienerschnitzel.
Bild: Erik Ardelius

Så lyckas du med den perfekta wienerschnitzeln. Norbert Simon, kökschef på Bar Central i Stockholm, visar hur du gör för att få den både saftig och frasig.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in