Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-05 16:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-kan-vin-och-agg-trivas-tillsammans/

Mat & Dryck

Så kan vin och ägg trivas tillsammans

Välj rätt vin till rätt äggrätt!
Välj rätt vin till rätt äggrätt! Foto: DN och TT

Vin till ägg rekommenderas sällan med risk för otrevliga smakmöten. Men med rätt tillbehör, smaksättning och tillagningsmetoder går det alldeles utmärkt. Alf Tumble tipsar om hur du väljer vin till fyra pimpade påskägg.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in