Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-11-27 09:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-raddar-du-missarna-i-koket/

MAT & DRYCK

Så räddar du missarna i köket

Bränt kött och överkokt broccoli – som stekts och serveras med pumpakärnor – efter att Jens Linder har trixat i köket. Ju mer man misslyckas, desto säkrare kock blir man.
Foto: Vanni Jung Ståhle

Ingen blir en bra matlagare utan att göra misstag. Men det finns knep för att rädda situationen om något blivit fel. Här tipsar DN:s kock Jens Linder om vad du kan göra när olyckan är framme.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.