Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-31 09:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-raddar-du-missarna-i-koket/

Mat & Dryck

Så räddar du missarna i köket

Bränt kött och överkokt broccoli – som stekts och serveras med pumpakärnor – efter att Jens Linder har trixat i köket. Ju mer man misslyckas, desto säkrare kock blir man.
Bränt kött och överkokt broccoli – som stekts och serveras med pumpakärnor – efter att Jens Linder har trixat i köket. Ju mer man misslyckas, desto säkrare kock blir man. Foto: Vanni Jung Ståhle

Ingen blir en bra matlagare utan att göra misstag. Men det finns knep för att rädda situationen om något blivit fel. Här tipsar DN:s kock Jens Linder om vad du kan göra när olyckan är framme.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in