Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-29 10:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-smakar-2019-recept-pa-fyra-olika-dieter/

Mat & Dryck

Så smakar 2019 – recept på fyra olika dieter

Ingredienser som passar många dieter, och som vi säkert kommer att få se mer av i framtiden: kärnfri avokado, ekologisk jordärtskocka, olika typer av alger och lavasalt.
Ingredienser som passar många dieter, och som vi säkert kommer att få se mer av i framtiden: kärnfri avokado, ekologisk jordärtskocka, olika typer av alger och lavasalt. Foto: Anette Nantell

Dieter, kosthållningar, vad man får och inte får äta kommer att dominera matsamtalet även 2019, spår Jens Linder. Men begränsningar behöver inte vara tråkigt – de kan tvärtom främja kreativitet. Så här smakar fyra dieter det pratas om.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in