Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-01 19:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sa-tillagar-du-de-nya-matfiskarna/

Mat & Dryck

Så tillagar du de nya matfiskarna

Pocherad plattfisk med beurre blanc och potatispuré, till vänster, samt friterad kummel med sojamajonnäs och rödkålssallad.
Pocherad plattfisk med beurre blanc och potatispuré, till vänster, samt friterad kummel med sojamajonnäs och rödkålssallad. Foto: Eva Tedesjö

Våga ta dig ut ur torsk- och laxträsket. Numera går det att få tag på hållbart fiskad sjötunga, rödspätta, gråsej, långa och kummel. Kocken Frida Ronge visar hur du använder dem på bästa sätt.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in