Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-20 07:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/sandwich/

RECEPT

Sandwich

Sandwich.
Sandwich. Foto: Ulrika Pousette

Sandwichglass kan jag utan problem föräta mig på. Godast är dessa glassar när de har fått stå i frysen i några timmar. Då har chokladkexen sugit åt sig av vätskan i glassen, och blivit så där mjuka att de bara smälter i munnen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.