Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-31 18:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/satt-krydda-pa-tillvaron-med-indiska-ratter/

MAT & DRYCK

Sätt krydda på tillvaron med indiska vegetariska rätter

Potatispakora, till vänster, och Paneer tikka masala.
Foto: Roland Persson

De indiska och bengaliska köken är rika på kryddor och grönsaker. I sin nya kokbok visar Nahid Hassan hur du väcker smakerna till liv i matlagningen.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.