Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-22 02:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/som-att-fa-en-inslagen-present/

Mat & Dryck

Som att få en inslagen present

Ångade gyoza med räkor och svartkål, till vänster, samt Kimchi mandu.
Ångade gyoza med räkor och svartkål, till vänster, samt Kimchi mandu. Foto: Fredrik Funck

KRÖNIKA. På toppen av ett berg i Tbilisi satt vi, på en vackert stensatt altan, på en storslagen restaurang. I köket såg vi kockarna baka ljuvliga ostbröd och sjuda härliga grytor.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in