Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-03 10:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/tips-och-recept-sa-blir-buffen-en-succe/

MAT & DRYCK

Tips och recept: Så blir buffén en succé

Sotade och picklade tomater med hemgjord crème fraiche och krutong, till vänster, samt jitterbuggsandwich med rabarberkompott.
Sotade och picklade tomater med hemgjord crème fraiche och krutong, till vänster, samt jitterbuggsandwich med rabarberkompott. Foto: Fredrik Funck

Maxa smaken – minimera svinnet. Så planerar du maten i mingel- och buffétider för att laga gott men samtidigt hållbart och svinnsmart. Här är sex recept från två kökschefer samt några buffétips från DN:s matredaktör Elin Peters.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.