Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-25 12:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/trott-pa-kott-har-ar-tio-proteinrika-alternativ-9/

Mat & Dryck

Trött på kött? Här är tio proteinrika alternativ

Mandlar och andra nötter är rika på protein. De kan användas i till exempel müsli eller bröd.
Mandlar och andra nötter är rika på protein. De kan användas i till exempel müsli eller bröd. Foto: Alamy

Trots larmen om hälso- och miljöfarorna med rött kött äter svenskarna mer animalier än någonsin tidigare. DN tipsar om tio proteinrika alternativ.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in