Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-28 11:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/ugnsbakad-rotselleri-med-linser-karljohan/

RECEPT

Ugnsbakad rotselleri med linser & karljohan

Dagens recept i samarbete med Allt om Mat. Välj små rotselleriknölar, de är fastare och har en sötare smak än de större. Används torkad svamp ska den blötläggas cirka 30 minuter före tillagning.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.