Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-15 07:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/umea-nu-en-matstad-att-rakna-med/

Mat & Dryck

Umeå – nu en matstad att räkna med

Bild 1 av 4 Bartendern Emil Åreng serverar Peder Stenberg, Anthon Sackerud, Adam Hägglund och Elin Niskanen i baren på Duå.
Foto: Frilans Foto
Bild 2 av 4 Bröderna Per och Lars Åkerlund äger delikatessbutiken Duå.
Foto: Frilans Foto
Bild 3 av 4 Förrätten ”Lissabon” på Gotthards krog med bland annat oliver och makrill.
Foto: Frilans Foto
Bild 4 av 4 På bokkaféet Pilgatan fikar Rebecca Rosendahl medan barnen Henry och Julian läser böcker.
Foto: Frilans Foto

DN guidar till tio goda stopp för både gourmeter och småsugna.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in