Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-25 13:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/utga-ifran-vad-som-ar-bast-i-fiskdisken-just-nu/

Mat & Dryck

”Utgå ifrån vad som är bäst i fiskdisken just nu”

Malin Söderström är krögare med stor erfarenhet av fisk.
Malin Söderström är krögare med stor erfarenhet av fisk. Foto: Nicklas Thegerström

Malin Söderström, kock och krögare, tycker att man ska ha respekt för råvaran men våga prova sig fram med fisksorter och tillagningstekniker.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in