Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-28 17:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/vaffla-med-chokladkram-marang-och-kallpressad-rapsolja/

RECEPT

Våffla med chokladkräm, maräng och kallpressad rapsolja

Våffla med chokladkräm, maräng och kallpressad rapsolja.
Våffla med chokladkräm, maräng och kallpressad rapsolja. Foto: Anette Nantell

Här kommer en efterrättsvåffla! Chokladkrämen kan förberedas, den funkar bra att förvara i kylen i cirka två dagar, därefter blir konsistensen lite lösare. Fast den är lika god ändå ... Välj en riktigt bra, god kallpressad rapsolja.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in