Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-24 21:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/vegetarisk-vardagsmat-pa-ett-kick/

Mat & Dryck

Vegetarisk vardagsmat på ett kick

Gulasch med aubergine och blomkålssoppa med potatis och krämig svampmacka.
Gulasch med aubergine och blomkålssoppa med potatis och krämig svampmacka. Foto: Eva Hildén Smith och Charlie Drevstam

Så fixar du en god och grön vardagsmiddag på bara trettio minuter. Testa zucchiniplättar, aubergine­gulasch och en fiffig resträtt. Vegetariskt och snabblagat.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in