Det här är en extremt lättlagad thailändsk sidorätt som jag gör ofta. Har jag inga asiatiska bladgrönsaker hemma tar jag spenat eller svartkål. Det är viktigt att använda en riktigt het panna och woka grönsakerna snabbt så att de behåller sin fina färg. Gå gärna till en asiatisk livsmedelsaffär och köp ostronsås av märket Mae Krua, Mega Chef eller Lee Kum Kee. De såserna är sååååå mycket godare än dem man hittar i vanliga mataffärer.
DIGITAL PRENUMERATION
Läs gratis till lucia.
Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.
-
Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning
-
Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se
-
Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)
Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.