Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-23 04:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/dagens-nyheter-laser-upp-sajten-for-alla/

NYHETER

Dagens Nyheter låser upp sajten för alla

”Alla ska kunna hålla sig uppdaterade i det extraordinära nyhetsläge som råder nu”, säger DN:s chefredaktör Peter Wolodarski.
Foto: Beatrice Lundborg

För att så många som möjligt ska kunna följa med i nyhetsflödet låser Dagens Nyheter nu upp sajten för alla som registrerar sig.

– I oroliga tider som den här är människors tillgång till journalistik och information viktigare än någonsin, säger Peter Wolodarski, DN:s chefredaktör.

Redan sedan tidigare är delar av innehållet som rör rapporteringen kring nya coronaviruset upplåst. Artiklar om spridningen, sjukdomsförloppet, rådgivning eller myndighetsinformation hålls öppna för alla att läsa på dn.se.

Nu finns det även möjlighet för alla att gratis ta del av allt innehåll på dn.se. Användare som registrerar sig här får en gratis prenumeration som avslutas automatiskt 1 maj.

DN:s chefredaktör beskriver den rådande situationen som unik.

– Vi befinner oss i en extremt turbulent tid. Det här är vårt bidrag för att alla ska kunna hålla sig uppdaterade och följa med i det extraordinära nyhetsläge som råder nu, säger Peter Wolodarski.

Dagens Nyheter har tidigare valt att låsa upp sajten i intensiva perioder av nyhetshändelser, bland annat inför riksdagsvalet, EU-valet och vid terrorattacken på Drottninggatan.

Så här gör du:

● Gå in och registrera dig på dn.se/gratis

● Prenumerationen kostar inte, har ingen bindningstid och avslutas automatiskt 1 maj.

● Erbjudandet gäller inte om du redan har en aktiv prenumeration.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt