Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-08 15:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/extra-avsnitt-av-studio-dn-pa-annandagen/

NYHETER

Extra avsnitt av Studio DN på annandagen

På annandag påsk sänds ett extrainsatt avsnitt av den nyhetsfördjupande podden Studio DN.

DN Text

I avsnittet pratar programledaren Sanna Björling med DN:s medicinreporter Amina Manzoor om hur det går med arbetet för att ta fram vaccin mot covid-19?  Finns det några andra vaccin som kan hjälpa?

Podden är gratis för alla. Lyssna i DN-appen, på Radioplay.se, Spotify, Podcaster eller andra poddplattformar. Information om alla avsnitt finns på dn.se/om/dn-podcast .

Ämnen i artikeln

DN podcast
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt