Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 20:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/friskolekoncern-hotas-av-nya-boter/

NYHETER

Friskolekoncern hotas av nya böter

Praktiska skolan i Södertälje är en av de skolor i friskolekoncernen som anmälts till Skolinspektionen. Nu hotas en femte skole, Praktiska Västerås, med vite.
Praktiska skolan i Södertälje är en av de skolor i friskolekoncernen som anmälts till Skolinspektionen. Nu hotas en femte skole, Praktiska Västerås, med vite. Foto: Magnus Hallgren

Ännu en skola som ägs av Praktiska Sverige AB hotas nu med vite om 700.000 kronor av Skolinspektionen. Skolans elever har inte fått det särskilda stöd de behöver och skolan har inte haft någon kontakt med elevernas praktikhandledare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.