Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-25 15:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/kungen-det-gjorde-ett-starkt-intryck-att-se-sa-manga-agera-sa-tydligt/

Nyheter

Kungen: ”Det gjorde ett starkt intryck att se så många agera så tydligt”

Kung Carl XVI Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia under minnesstunden vid Stadshuset för att hedra offren för terrordådet på Drottninggatan i april förra året. Arkivbild.
Kung Carl XVI Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia under minnesstunden vid Stadshuset för att hedra offren för terrordådet på Drottninggatan i april förra året. Arkivbild. Foto: Anders Wiklund/TT

Det är nu exakt ett år sedan Rakhmat Akilov stal en lastbil och körde rakt in i folkvimlet på Drottninggatan. Kungen och drottningen avbröt en utlandsresa för att snabbt ta sig tillbaka till Stockholm och kronprinsessan åkte själv till Drottninggatan.

Under lördagen deltar kungafamiljen i minnesceremonierna för att visa sitt deltagande.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in