Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-29 18:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/mot-moderaternas-slugger-hanif-bali/

NYHETER

Möt Moderaternas slugger Hanif Bali

Bild 1 av 5 Det är många som beskriver Hanif Bali som en ”frisk fläkt” i Moderaterna. Men alla är inte bekväma med hur han sköter invandringsdebatten i sociala medier.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 2 av 5 Hanif Bali på utvecklingssamtal hos moderatledaren Anna Kinberg Batra. I förgrunden Moderaternas presschef Linda Norberg. Samtalet var en uppföljning efter beskedet i slutet av maj att han skulle byta från arbetsmarknadsutskottet till näringsutskottet.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 3 av 5 Näringsbrist på nationaldagen. Hanif Bali petar i sig en croissant efter partiledaren Anna Kinberg Batras sommartal vid Mosebacke.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 4 av 5 Förberedelser för inspelning av #Käbbel. M-politikerna Ida Drougge och Hanif Bali gör Youtubeprogrammet tillsammans. De har också valt att dela riksdagsrum.
Foto: Eva Tedesjö
Bild 5 av 5 Hanif Bali på vandring genom barndomens Husby i nordvästra Stockholm.
Foto: Eva Tedesjö

Han delar ut örfilar på Twitter medan anhängarna piskar på. Är den petade Hanif Bali Moderaternas starkaste kort eller svagaste länk?

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.