Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-20 04:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/nyheter-hem/sa-jobbar-dn-med-rekommenderat-innehall/

Nyheter

Så jobbar DN med rekommenderat innehåll

För att du som användare ska upptäcka mer av DN:s publicerade innehåll, ger vi individuella förslag till läsning, så kallade rekommendationer. Vi vill göra det lättare att upptäcka innehåll som vi hoppas du ska tycka är intressant.

Rätta artikel

Förslagen är baserade på vilket innehåll du läst tidigare på DN. Om du är inloggad kan vi ge dig ännu bättre förslag. Om du inte läst så mycket på DN tidigare, föreslår vi i stället det som är mest läst.

Vi tar fram nya läsförslag hela tiden, i takt med att nytt material publiceras och i takt med att du läser. Det du redan läst försöker vi ta bort från förslagen. Om samma förslag kommer mer än en gång, kan det bero på att du inte varit inloggad när du läst.

Du kan också själv påverka vilket innehåll du får, genom att använda ”Mitt DN” där du kan följa ämnen eller skribenter. 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt