Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-05 19:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/jag-ar-inte-frammande-for-forstatligande/

Svensk politik

”Jag är inte främmande för förstatligande”

1:21:40. Samtal före och efter kvällens tal av Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund med bland andra DN:s chefredaktör Peter Wolodarski och DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg. Talet direktsänds i DN:s tält.  Medverkande: Acko Ankarberg Johansson, partisekreterare, Kristdemokraterna, Anders Sundell, statsvetare, Göteborgs universitet.  Peter Wolodarski, chefredaktör, Dagens Nyheter.  Ewa Stenberg, politisk kommentator, Dagens Nyheter.  Viktor Barth-Kron, skribent, Dagens Nyheter.  Mats J Larsson, moderator och programledare, Dagens Nyheter.

KD:s Göran Hägglund öppnade för svenskt Natomedlemskap och förstatligande av sjukvården i sitt tal i Almedalen på måndagskvällen. På hägglundskt vis blev det också generöst med vitsar om en rödgrön trädgård där S planterar betonghäckar och MP beskär försvarsgrenar.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in