Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-30 06:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/liberalerna-splittrade-om-integration/

SVENSK POLITIK

Liberalerna splittrade om integration

Bild 1 av 3 Kommunstyrelsens ordförande i Landskrona Thorkild Strandberg besöker tvätteriet som kommunen startat som en del i deras satsning Enkla Jobb. Thorkild pratar med Hassan Anis från Syrien.
Foto: Anders Hansson
Bild 2 av 3 Thorkild Strandberg.
Foto: Anders Hansson
Bild 3 av 3 Ett år på det kommunala tvätteriet ska rusta Noor, Hasan och deras kolleger för den svenska arbetsmarknaden.
Foto: Anders Hansson

LANDSKRONA. Liberalerna försöker göra comeback i integrationsfrågan och Jan Björklund pekar på Landskrona som ett skyltfönster för partiets politik. Torkild Strandberg (L) som styr staden anser dock att Liberalerna fortfarande inte har vågat göra tillräckligt skarpa vägval.

– Inre komfort spelar för stor roll i partiet, säger han.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.