Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-27 05:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/lunchmotet-jag-overraskas-av-hur-oppna-bonder-ar-for-nya-ideer/

Svensk politik

Lunchmötet: ”Jag överraskas av hur öppna bönder är för nya idéer”

Doktoranden Maria Bustamante har många funderingar om hur datorer och digital teknologi ska få en viktigare roll inom jordbruket. Hon får diskutera det med it-entreprenören Joel Glemne över en lunch i det gröna på Rosendals trädgård på Djurgården i Stockholm.
Doktoranden Maria Bustamante har många funderingar om hur datorer och digital teknologi ska få en viktigare roll inom jordbruket. Hon får diskutera det med it-entreprenören Joel Glemne över en lunch i det gröna på Rosendals trädgård på Djurgården i Stockholm. Foto: Lotta Härdelin

Joel Glemne från startupen Skira vill att svenska bönder ska ta ­bättre betalt för sina produkter. DN sammanförde honom med Maria ­Bustamante, doktorand på Handelshögskolan, för ett ­lunchsamtal om den digitala teknologins framtid inom jordbruket.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in