Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-17 20:33 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/nu-startar-fps-riksmote/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Politik

Nu startar FP:s riksmöte

I dag klockan 13 håller Folkpartiledaren Jan Björklund tal på partiets riksmöte i Västerås. Tidigare i veckan har Björklund uttalat självkritik när det gäller regeringens arbete med att få ned ungdomsarbetslösheten.

Björklund ser tre områden som måste förändras. Det handlar om att fånga upp de som hoppar av gymnasiet, att införa lägre ingångslöner och att förändra lagen om anställningsskydd.

Mötet för kommun- och landstingspolitiker pågår i dag och i morgon.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.