Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-25 08:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-tar-emot-pa-harpsund/

SVENSK POLITIK

Reinfeldt tar emot på Harpsund

Bild 1 av 6 Fyra regeringschefer på böljan blå, här i form av Harpsundssjön. Flytväst på – så såg det inte ut förr.
Foto: Anders Wiklund / TT
Bild 2 av 6 Regeringscheferna från Nederländerna, Tyskland, Sverige och Storbritannien samlade på Harpsund. Från vänster Mark Rutte, Angela Merkel, Fredrik Reinfeldt och David Cameron.
Foto: Anders Wiklund / TT
Bild 3 av 6 Tyska förbundskanslern Angela Merkel och kvällens värd, statsminister Fredrik Reinfeldt, i samtal medan långa skuggor lägger sig framåt aftonen.
Foto: Jonathan Nackstrand / AFP
Bild 4 av 6 David Cameron tar till händerna i en diskussion med Fredrik Reinfeldt.
Foto: Jonathan Nackstrand / AFP
Bild 5 av 6 Husesyn på Harpsund tycks vara på gång för Nederländernas premiärminister Mark Rutte. Fredrik Reinfeldt bjuder in sin kollega.
Foto: Anders Wiklund / TT
Bild 6 av 6 Inför mötet pressades Fredrik Reinfeldt på besked i frågan om han är ute efter avgående José Manuel Barrosos ordförandepost i EU-kommissionen. På intet vis, försäkrade M-ledaren, som hellre talade om vikten av att leda sitt parti till framgång i höstens val.
Foto: Anders Wiklund / TT

En tung EU-trio besöker på måndagen statsminister Fredrik Reinfeldt på Harpsund i ett sommarfagert Sörmland. Nederländernas premiärminister Mark Rutte var den första av gästerna att fångas in av pressuppbådet.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in