Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-23 14:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/s-och-mp-narmar-sig-varandra/

SVENSK POLITIK

S och MP närmar sig varandra

Radarparet Stefan Löfven (S) och Gustav Fridolin (MP). Den lite hetsige 80-talisten Fridolin och den stabile 50-talisten Löfven delar vurmen för svensk industri. I kväll möts de – och de andra partiledarna – i SVT:s partiledardebatt 20.00. Bilden är från deras gemensamma utspel i DN om skolan i vintras.
Radarparet Stefan Löfven (S) och Gustav Fridolin (MP). Den lite hetsige 80-talisten Fridolin och den stabile 50-talisten Löfven delar vurmen för svensk industri. I kväll möts de – och de andra partiledarna – i SVT:s partiledardebatt 20.00. Bilden är från deras gemensamma utspel i DN om skolan i vintras. Foto: Alexander Mahmoud

På söndagskvällen står de sida vid sida i tv – Stefan Löfven och Gustav Fridolin. Partiledarna förbereder sig för att regera tillsammans, men under ytan lever stora spänningar kvar mellan arbetarrörelsen och de gröna. Här är historien om hur de försöker vinna valet.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in