Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-21 01:19 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/sd-ses-som-sekt-av-valjarna/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Politik

SD ses som sekt av väljarna

Sverigedemokraterna är en sekt, Moderaterna är enigt och Miljöpartiet är demokratiskt anser väljarna enligt en ny opinionsundersökning.

I undersökningen, som utfördes av Novus på uppdrag av PR-byrån Greatness PR, gav 1.000 personer sina omdömen om riksdagspartierna. Socialdemokraterna sågs av de tillfrågade som splittrat men med breda förgreningar i samhället medan Folkpartiet betraktades som ett elitparti där en liten kärna bestämmer det mesta.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.