Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-16 17:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/politik/ulf-kristersson-om-invandrares-varderingar-lang-vag-att-vandra/

SVENSK POLITIK

Ulf Kristersson om invandrares värderingar: ”Lång väg att vandra”

”Vi har haft en farlig kombination av hög invandring och låga ambitioner när det gäller integration”, säger Ulf Kristersson (M).
”Vi har haft en farlig kombination av hög invandring och låga ambitioner när det gäller integration”, säger Ulf Kristersson (M). Foto: Hampus Andersson

Varken Alliansen eller de rödgröna regeringarna har historiskt gjort tillräckligt för att integrationen ska fungera. Det säger Ulf Kristersson efter att ha läst DN:s artikel om hur utomeuropeiska invandrares värderingar skiljer sig från övriga svenskars.

– Vi har haft en farlig kombination av hög invandring och låga ambitioner när det gäller integration. Nu måste vi jobba med barnen och ungdomarna, säger han.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in