Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-10-06 18:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/slutrapport-om-forsvarets-framtid-undertecknad-av-alla-utom-de-borgerliga-partierna/

NYHETER

Slutrapport om försvarets framtid undertecknad – av alla utom de borgerliga partierna

Parterna i försvarsberedningen är överens om behovet av upprustning, men frågan om vard det får kosta har spräckte enigheten. Bilden från militärövningen Aurora 2017.
Foto: Karl Melander

För första gången misslyckades på måndagen en svensk förvarsberedning med att göra upp över blockgränsen. I beredningens slutrapport som läggs fram på tisdag är partierna eniga om att Sverige måste rusta upp – striden gäller hur hög notan ska bli.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.