Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-03 12:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/nyheter/studio-dn-20-april-den-installda-studenten-handlar-om-mer-an-bara-firandet/

Nyheter

Studio DN 20 april: Den inställda studenten handlar om mer än bara firandet

Lasse Bengtsson och Sanna Björling programleder Studio DN
Lasse Bengtsson och Sanna Björling programleder Studio DN

Dagens avsnitt av den fördjupande nyhetspodden finns ute nu i DN-appen och på olika poddplattformar.

DN Text

Sista terminen på gymnasiet skulle bli den ”bästa tiden i deras liv”. Klass Na17C på Blackebergs gymnasium såg fram emot hur slutprov och betygshets skulle varvas med studentskivor och firanden.  Så kom coronakrisen. Svenska gymnasieskolor övergick till distansundervisning. Och nu avråder Skolverket från traditionella firanden 

I dagens avsnitt av den nyhetsfördjupande DN-podden pratar programledaren Sanna Björling med DN:s reporter Evelyn Jones, som följt Na17C tillsammans med fotografen och filmaren Alexander Mahmoud för ett reportage och en dokumentär i DN. 

Podden är gratis för alla. Lyssna i DN-appen eller på Radioplay eller andra poddplattformar.

I DN-appen kan du välja att ladda ner och lyssna offline. Ladda ner Dagens Nyheters app för iOS här och för Android här. Information om alla poddavsnitt finns r.